Wim

Technical Lead

Scrollen
scrollen

We zijn steeds flexibel en niets is ons teveel. Er wordt altijd gestreefd naar de beste oplossing waarbij de klant centraal staat. Dit is ook waarin wij ons onderscheiden van andere bedrijven. Als relatief kleine IT firma moeten wij niet onderdoen in het kennen en kunnen. Wat we niet kunnen dat leren we, wat niet goed is verbeteren we. Want we willen blijven innoveren.

Toekomstgericht denken, de nodige research verrichten om met de juiste voorstellen te kunnen komen ook al is dit niet altijd de oplossing die de klant in eerste instantie verwacht.

Hoe is werken bij denk IT?
Een uitdaging, maar wel één die enorm veel voldoening geeft.

Als IT’er moet je je sowieso steeds blijven verdiepen om mee te zijn op technisch vlak. Persoonlijk wil ik blijven inzetten op de verschuiving van infrastructuur naar onze diensten, zodat we, zelfs als kleine speler, mee kunnen met de groteren in onze sector. En dit zonder onze typische persoonlijke aanpak uit het oog te verliezen.

Niet alleen onze gedrevenheid en kennis maar ook de familiale werksfeer draagt bij tot het solide team dat we zijn. Iedereen benut en deelt zijn expertise ten volle en dit steeds in een ontspannen sfeer. Als Technical Lead fungeer ik als klankbord en aanspreekpunt bij eventuele problemen en zorg daarbij steeds voor het nodige evenwicht.