Bij denk IT adviseren we je graag in je keuze voor de juiste tools en oplossingen.

Scrollen
scrollen

Wist u dat meer dan 75% van de bedrijven het potentieel van Microsoft 365 onderbenut? 

De verklaring hiervoor is vrij simpel: het collaboratieve platform Office 365 en bij uitbreiding Microsoft 365 bestaat uit tientallen applicaties en integraties en blijft constant verder evolueren. Het platform werd onder de naam Office 365 als clouddienst reeds in 2011 gelanceerd. Sindsdien werden er onophoudelijk nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen aan het platform toegevoegd. 

Microsoft 365 biedt bedrijven de plaats bij uitstek om op een veilige en georganiseerde manier samen te werken, processen te digitaliseren, informatie centraal beschikbaar te stellen, intern te communiceren en zoveel meer. 

Uit een studie omtrent ‘werkplek evolutie’, gepubliceerd door Harvard Business Review, blijkt dat 78% van het senior management in ondernemingen van mening is dat het bevorderen van een moderne werkplekstrategie essentieel is voor hun onderneming. Niet enkel om de efficiëntie binnen de onderneming te optimaliseren maar steeds vaker ook om kwalitatieve medewerkers aan te trekken en bij de onderneming te houden. Medewerkers en kandidaten kijken naast primaire arbeidsvoorwaarden ook steeds vaker naar de werkomgeving en de werkplek waarin ze werken. Men wil in een fijne omgeving werken met de tools en apparatuur die hen in staat stelt om succesvol te zijn. Flexibiliteit, snelheid en productiviteit gaan hierin hand in hand. 

Daarnaast staat elk bedrijf tegenover de uitdagingen die de veranderende markt hen op vandaag biedt, als men hierop snel wil inspelen heb je een flexibele en wendbare organisatie nodig, ook hierin creëert de moderne werkplek tal van mogelijkheden.

Het ontwikkelen van een vooruitstrevende mindset omtrent de moderne werkplek is niet eenvoudig, veel bedrijven werden als gevolg van de pandemie de afgelopen jaren gedwongen om in een razendsnel tempo een digitale transformatie te ondergaan. Het is dan ook belangrijk om dit momentum aan te grijpen en een strategie rond digitalisering op te stellen en de verdere uitrol van de moderne werkplek een plaats te geven in de algemene ontwikkeling van de onderneming. Centraal hierin is het bevorderen van flexibele samenwerking en interne communicatie, met daarbij een goede balans tussen beveiliging en gebruikersgemak. 

Uit ervaring weten we dat een goede adoptie en change strategie een bepalende factor is voor het welslagen van een digitaal transformatieproces. Concrete plannen en acties, gericht op een succesvolle verandering en toegespitst op de unieke combinatie van het project, de mensen en de organisatie.

Bij denk IT adviseren we je graag in je keuze voor de juiste tools en oplossingen. Daarbij kijken we specifiek naar wat jouw organisatie nodig heeft en hoe we jouw business doelstellingen kunnen realiseren met behulp van de oplossingen die Microsoft biedt.

Met een scherp oog voor efficiënt databeheer, begeleidt MInD bedrijven naar een data-gedreven organisatie en hyperautomatisatie van bedrijfsprocessen. Door optimaal gebruik te maken van het potentieel van MS365 en zich te richten op nieuwe technologieën, zet MInD de norm voor succesvolle digitale transformaties. De experten van MInD combineren diepgaande kennis van MS365 met innovatieve strategieën om bedrijven te helpen groeien en concurrerend te blijven in het moderne zakelijke landschap.

Interesse? Contacteer ons nu voor een voorstel op maat.

...

Strategisch Advies

IT op maat van jouw bedrijf, vandaag én morgen.
Wij bieden maatwerk op basis van onze vakkennis.
Strategisch advies
...

VoIP

Verbeter je bedrijfstelefonie met onze VoIP-oplossingen