Scrollen
scrollen

Je KMO of zaak telt steeds meer medewerkers die op een vlotte en veilige manier aan dezelfde bestanden en projecten moeten kunnen werken? Iedereen moet vanop zijn eigen werkpost bestanden naar een centrale printer kunnen versturen? En je wil niet meteen alles in de cloud gooien?
denk IT analyseert welke IT-infrastructuur jouw bedrijf – vandaag én morgen – op het lijf geschreven is: van servers tot opslagoplossingen. 
Onze medewerkers beschikken over pakken ervaring en scholen zich continu bij. Zo kunnen ze jou altijd weer laten kennismaken met de recentste technologieën. 

denk IT helpt je vooruit met deze diensten:

 • Serverinfrastructuur
 • Storage oplossingen
 • Virtualisatie
 • Remote Desktop oplossingen
 • Actieve netwerkcomponenten
 • Pc’s, werkstations, laptops, thin clients
 • Tablets
 • Software
 • Printers en grootformaat afdruk
 • Multifunctionals
 • Backup en disaster recovery

Virtualiseer uw storage met DataCore

DataCore is de pionier op het vlak van software-defined storage. Dankzij DataCore verandert de interne opslag in uw servers in gedeelde opslag. Dit zorgt voor betere prestaties en een hogere beschikbaarheid met meerdere lagen bescherming. denk IT heeft vier DCIE’s (DataCore Certified Implementation Engineer) in huis. 

Beveilig uw netwerk met SonicWall

SonicWall heeft een breed gamma aan oplossingen gericht op netwerkbeveiliging en gegevensbescherming. De unieke Deep Packet Inspection mogelijkheden zorgen ervoor dat verkeer op een zeer gedetailleerd niveau gescand, gecontroleerd en beheerd kan worden, zonder verlies van netwerkprestaties. 

Flexibel werken met VMware Horizon

VMware Horizon is een platform voor het beschikbaar stellen van virtuele desktops (VDI), apps en fysieke desktops. Het laat medewerkers toe om vanaf elk apparaat, op eender welke locatie, vlot en veilig te werken op hun vertrouwde desktop. Dankzij het gebruik van nVidia GRID GPU’s behoren zelfs high-end grafische toepassingen tot de mogelijkheden.  

Redbird Endpoint Security

Redbird Endpoint Security is een hosted beveiligingsoplossing voor al uw apparaten. Dankzij geavanceerde detectie- en analysemechanismen worden bedreigingen tegengehouden. 

Redbird Enterprise Endpoint Security

Redbird Enterprise Endpoint Security is de ultieme bescherming tegen bedreigingen. Lokaal of hosted, zorgen de geavanceerde detectie- en analysemechanismen voor een complete beveiliging. 

Redbird Mail Protection

Filtering van inkomende e-mail nog voor deze uw mailserver bereikt. De zelflerende technologie biedt continu bijgewerkte spam- en malwarebeveiliging. Filtering van uitgaande e-mail behoort eveneens tot de mogelijkheden. 

Redbird RMM

RMM staat voor Remote Monitoring and Management. Deze hosted oplossing biedt monitoring, management en ondersteuning van alle endpoints in uw organisatie. Automatisatie en proactieve monitoring verzekeren voortdurend een goede werking van uw infrastructuur. 

Een netwerk dat écht werkt voor jouw KMO of bedrijf? Contacteer ons nu voor een voorstel op maat.

...

WiFi

We bouwen voor jou een krachtig en veilig draadloos netwerk
...

Managed Services

Wij nemen de taken over en ontzorgen u volledig