Strategisch advies

IT op maat van jouw bedrijf, vandaag én morgen. Wij bieden maatwerk op basis van onze vakkennis.

Scrollen
scrollen

Je begint als bedrijf, je weet wat je nodig hebt om je diensten of producten te kunnen leveren, maar welke IT-oplossingen heb je nodig om je zaak draaiende te houden? Of om zo efficiënt mogelijk te werken?

Of je bent al even bezig met je bedrijf, jullie kennen een spectaculaire groei en jullie merken dat jullie IT niet meer aangepast is aan jullie omvang?

Wat nu?

Dan bel of mail je ons, want bij denk IT maken we er een punt van samen met jou rond de tafel te gaan zitten en te polsen naar wat er leeft binnen jouw bedrijf. Hoe werken jullie? Hoe communiceren jullie met elkaar en met de buitenwereld? Hoe en waar slaan jullie bestanden en werkdocumenten op? Hoe zijn ze beveiligd? Wat hebben jullie nodig om vlot – of nog vlotter – te kunnen werken? Niet alleen vandaag maar bij voorkeur ook morgen en volgend jaar!

We voeren een audit uit van jullie IT-noden en maken een voorstel op maat in de vorm van een stappenplan.

Doorheen elke stap begeleidt jullie persoonlijke Accountmanager jullie van A tot Z en gaan we samen met jou na of alle doelstellingen gehaald zijn. We combineren onze helikopterview met onze vakkennis om je IT-oplossingen aan te bieden met het oog op de toekomst. We staan dus niet alleen stil bij wat jullie vandaag nodig hebben, maar wapenen je ook voor de IT-uitdagingen van morgen.

Je IT opbouwen of updaten op jouw maat? Contacteer ons nu voor een voorstel.

...

Redbird Cloud

Op kantoor, thuis of onderweg. Werk aan je projecten waar en wanneer je wil dankzij onze cloudoplossingen.
...

Modern Workplace Innovation and Development (MInD)

Wist u dat meer dan 75% van de bedrijven het potentieel van Microsoft 365 onderbenut?