Toby

Toby

Internal Sales Engineer

Scrollen
scrollen

Als Internal Sales moet je de tijd nemen om te luisteren. Dat vind ik toch wel belangrijk en laat dat nu net iets zijn waar ik goed in ben. Want je kan pas correct gaan adviseren als je je voldoende kan inleven in de vraag of het probleem van de klant.

Denk IT is een firma die meedenkt met zijn klanten en een oplossing op hun maat wil aanbieden. Het opbouwen van een langdurig partnership staat hierin centraal. Deze visie geldt niet alleen voor de klanten maar ook voor de medewerkers. Er is meer dan voldoende interne communicatie waarbij je ook steeds een aanspreekpunt hebt. Ik kan mezelf perfect vinden in deze manier van werken.

Toby
Focus op de klant.

Ik sta elke dag met plezier op om te gaan werken en krijg elke dag de kans om mezelf te ontplooien en het beste in mezelf naar boven te halen.
Een geslaagde werkdag is er één waarbij je de klant de juiste oplossing kan bieden en je het gevoel hebt dat je iets hebt kunnen betekenen.

Multi-tasken schrikt me niet af en een gezonde portie nieuwsgierigheid zorgt er voor dat ik me blijf verdiepen in alle technologie waarmee ik in contact kom. Want er valt nu eenmaal veel te leren. Ik ben niet dé persoon om de technische problemen zelf op te lossen maar ik fungeer als tussenpersoon die helpt bij het bereiken van de beste oplossing.

We zijn steeds op zoek naar verbetering om een nog betere service te leveren. En het pluspunt hierbij, binnen het team, is dat iedereen zijn steentje bijdraagt en actief meedenkt om die vooruitgang te bewerkstelligen.