Robin

Service Delivery Coordinator

Scrollen
scrollen

Ik heb 32 jaar actief gevoetbald en ik weet dus als geen ander wat het is om in teamverband aan de slag te gaan. 

De positieve werksfeer zorgt onmiddellijk voor een goede klik met de collega’s. Na één week had ik het gevoel de collega’s al maanden te kennen. 

De open communicatie tussen management en medewerkers alsook met de klanten zorgt ervoor dat we voortdurend positieve zaken verwezenlijken. 

Zorgen dat de collega’s de juiste ondersteuning kunnen bieden aan de klant en hen met een tevreden gevoel de werkdag laten afsluiten door een correcte planning zorgt ook voor mij voor een geslaagde dag. 

Een heel leuke werkervaring die al veel vroeger had mogen beginnen.

De kalmte bewaren tijdens drukke momenten en het goed kunnen organiseren zodat alle puzzelstukjes op de juiste plaats belanden zijn mijn sterktes in mijn job als Service Delivery Coordinator. 

Eén van mijn doelen is om mezelf te zien meegroeien met het succes van het bedrijf en er mee helpen voor zorgen dat denk IT een ‘klinkende’ naam blijft/wordt als het gaat over het vinden van een goede IT partner. 

denk IT is een positief, groeiend bedrijf waar de klant centraal staat. Er wordt gewerkt in een opperste sfeer waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng.